JKP „Naissus“ 22.03.2023.

Nastavak radova u Ulici Pariske komune

vodovod

U sredu 22.03.2023. god. radnici JKP „Naisuss“ nastavljaju sanaciju oštećenog cevovoda na Nišavskom keju.

Ostaje prekid u dve stambene jedinice, na adresi Pariske komune 29 i 31, i za vreme dok traju radovi auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežuraće ispred pomenutih zgrada do završetka radova i normalizacije vodosnabdevanja na celom prostoru.

Kvarovi na mreži u Ražanjskoj ulici         

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Ražanjskoj, kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Ražanjskoj ulici.

Radovi na mreži u Ulici Petra Seratlića

U planu su radovi najavljeni prethodnog dana, na vodovodnoj mreži u ulici Petra Seratlića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje od 9 do 12 sati u ulici Petra Seratlića, i delu Univerzitetskog Kliničkog centra.

 Nastavak radova u Ulici Pariske komune

Nastavljajuse radovi od prethodnog dana na popravci vodovodne mreže AC 300 u ulici Pariske komune, kod broja 21. Ekipe JKP “Naissus“ od jutarnjih sati nastavljaju sanaciju oštećenog cevovoda, i ostaje prekid u dve stambene zajednice, sa brojevima 29 i 31. Za vreme dok traju radovi auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom dežuraće ispred pomenutih zgrada do završetka radova i normalizacije vodosnabdevanja na celom prostoru.

Popravka kvara u selu Sečanica

Voda na povrini, potreban je iskop u selu Sečanica. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

Kvar na vezi u selu Supovac

Voda na površini, potreban je iskop u selu Supovac, ispod pečurke. Ukoliko se tokom dana budu izvodili radovi moguć je prekid vodosnabdevanja u selu Supovac.

Popravka kvara u naselju Medoševac

Voda na asfaltu u naselju Medoševac, u ulici 7. Juli, kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru naselja Medoševac.

Kvar na mreži u naselju Brzi Brod

U planu je intervencija na vodovodnoj mreži F-500, u naselju Brzi Brod, na putu za firmu“Nissal“. Zbog radova na vodovodnoj mreži neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Popravke prvih ventila u više ulica

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u ulicama: Orlovića Pavla 4, Svrljiškog partizanskog odreda – na više adresa, Hajduk Stanka 11, Obilićev venac 5-7, Učitelj Tasina 9, NJegoševa 15b, Mokranjčevoj 94, 63/2 i još nekim. Zbog planiranih radova moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Exit mobile version